KUKA TEPPO?

Vaikutan Hämeenlinnan vihreissä ja Finlands Svenska Gröna -yhdistyksessä. Olin vihreiden ehdokas eduskuntavaaleissa 2015 Hämeen vaalipiirissä. Ääniä kertyi ensikertalaiselle 232. Olen iloinen ja ylpeä jokaisesta.

Kuulun vihreisiin, koska meillä on vain tämä yksi planeetta ja sen asukkaiden tulevaisuus on yhteinen. Vihreät on minulle yleispuolue, jonka sosiaaliliberaali arvopohja on minulle politiikan ytimessä.

Käyn töissä Espoossa ja työni liittyy korkeakoulujen yrityssuhteisiin ja varainhankintaan. Aiemmin toimin viisi vuotta itsenäisenä konsulttina oman yritykseni kautta. Olen myös työskennellyt yhteensä kahdeksan vuotta ulkomailla, Liettuassa ja Tanskassa.

Muutin Hätilään vuonna 2011 vaimoni ja kahden kouluikäisen lapsen kanssa. Olemme siis uushämäläisiä mutta maakunta on tuttu. Lapsuuden kesät vietin Hattulan Takajärven rannalla, äidinäidin punaisen torpan maisemissa.

Minulla on teologian maisterin tutkinto. Varsinaisen päivätyön lisäksi kirjoitan matkaoppaita. Kesäisin purjehdimme vihreällä Twister 28 -klassikkoveneellämme. Muita harrastuksia ovat sukeltaminen, dekkarit, viinit ja ruoanlaitto.

Ihanteeni on avoin ja kansainvälinen Suomi, jossa puhutaan kahta kotimaista ja montaa muuta kieltä, jossa on tilaa kaikenlaisille ihmisille ja uusille ajatuksille ja jossa kannattaa kouluttautua ja tehdä työtä, myös uusin tavoin.